понеделник, 9 ноември 2015 г.

Нови емоции от курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие", град Пазарджик

Фондация„Изкуството да живееш“  проведе за пореден път своя курс „Програма за щастие“ този път в град Пазарджик между 5 и 11 октомври 2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха много емоции и научиха много различни неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:


"След курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие" се чувствам по-спокойна и по-широко скроена. Разбирам грешките на другия без да критикувам. Изпълнена с щастие съм!", Недка Русинова


"Докоснах се до непознато за мене до момента изкуство, благодарение на курса "Изкуството да живееш". Почувствах облекчение, успокоение, мир. През тези дни бях в хармония със себе си, с участниците в курса и инструкторите и с целия свят. Усетих енергията в себе  си, болните места в тялото си и разбрах, че мога да контролирам всичко това.
Благодаря, за новото виждане и новото просветление, което получих.", Стоянка Кисова


"Задушевност, Разчупване на прегради, Взаимопомощ, Приятелство, Смях, Отвъд съзнание - това изпитах на курса на фондация "Изкуството да живееш"", Нина


"Преживях различни емоции, като че ли бях в друг свят. За тези дни загърбих грижите и 
проблемите и имах време да се поставя в различни ситуации и да се замисля над много важни фундаментални въпроси. Запознах се с позитивни хора на курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие"", Веси

"Ето какво изпитах по време на курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие":
Объркване
Радост
Тъга и сълзи
Пречистване
Любов
Светлина
Просветление
Много отговори
Приятелство и споделяне
Нежност
Спокойствие
Нови желания
Мечти и надежди", Мария


"Курсът "Изкуството да живееш" беше вълнуващ. Имаше мигове, в които се съмнявах в някои виждания, но като цяло възгледите ми за живота се припокриват с основните течения в курса, между които силно ме впечатляват - не бъди футболна топка и противоположностите се допълват. Учителят е изключително духовен човек с богата харизма.
Аз лично благодаря, че успях да обогатя себе си и се надявам да продължавам да се развивам.", Теди

"Изпитвам благодарност, но знам, че и тя е твърде малка песъчинка от огромния океан на мъдрост и чистота, какъвто си ти.
Обещавам, че ще дишам всеки ден!
Благодаря на групата, че ви срещнах и че бях част от този прекрасен курс "Изкуството да живееш".
Обичам хората и обичам себе си.
Благодаря от сърце.", Соня


1 коментар: